browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De laatste voorbereidingen

Posted by on 2 juni 2013

Met nog een dikke week te gaan, waarvan ik het grootste deel in Brabant zit vanwege schoolkamp en iets met een zachte G, zijn we druk bezig met de laatste voorbereidingen. Vorige week een tablet gekocht om deze blog voor jullie bij de kunnen houden onderweg en waarmee nu ook deze blog wordt getypt om te kijken of het allemaal een beetje werkt op deze manier. Daarnaast ervoor gezorgd dat we foto’s gemaakt met de telefoon ook makkelijk over kunnen zetten, de goede foto’s van de echte camera komen pas na de vakantie, als we weer thuis zijn. Verder voor het geval het nodig zou moeten zijn ook maar even een internationaal rijbewijs gehaald, zou ook een beetje lullig zijn als we straks in Calgary staan en de auto niet mee krijgen… Dat internationaal rijbewijs stelt trouwens ook niks voor, is gewoon een papiertje met een foto erop geniet en je naam erop geschreven. Een veterdiploma van de kleuterschool ziet er nog professioneler uit, en kost je niks.

image

Verder is de meeste voorbereiding ondertussen wel gedaan en zijn de boeken gelezen. De trails die we in Banff, Jasper, Lake Louise en Ucluelet willen gaan lopen staan genoteerd, maar wat dat definitief gaat worden zien we ter plaatse wel, afhankelijk van het weer en de toegankelijkheid. Qua weer is het erg wisselvallig daar, juni is traditioneel de maand met de meeste regen, maar gezien het nogal rare voorjaar hopen we uiteraard dat dit niet het geval zal zijn. Voor het geval dat hebben we echter al twee poncho’s klaarliggen en we hebben beide een paar stevige bergschoenen die ook wel wat regen en natheid moeten kunnen doorstaan.

Kortom, we zijn er bijna klaar voor! Nog maar tien nachtjes slapen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *