browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Leipzig – Dag 3

Posted by on 28 augustus 2008
Vrijdag was het weer een stuk drukker dan donderdag. We hadden er ook al twee lange beursdagen op zitten en eigenlijk had iedereen het wel een beetje gehad. Vooral omdat we de avond ervoor laat in bed lagen, ondanks dat we niet eens zo laat op camping aan gingen. Op weg naar de beurs nog even broodjes gehaald en vervolgens op naar SEGA, want daar stonden de eerste afspraken al voor 9 uur. Ja, ’s ochtends was dat…

Ook bij SEGA had ik me opgegeven voor een mystery titel. Hier had ik meer geluk, geen stomme PC-game, maar een Wii-schietspel! Ik had al gehoord dat het House of the Dead was, maar ik liep een kamer binnen met heel groot Overkill op de muur. Toen ik vroeg of ik wel goed zat zei de Belgische SEGA-meneer met een geweldig accent dat Overkill de nieuwe House of the Dead-titel was, en toen zag ik dat er House of the Dead boven Overkill stond. Dat waren helaas geen punten voor Lillie :’) De nieuwe House of the Dead-titel zag er grafisch nog niet zo geweldig uit, maar het was dan ook een build van een half jaar oud. Het sfeertje was echter wel helemaal goed, en de man die de presentatie verzorgde had een goed duidelijk verhaal. Daarnaast kreeg ik ook nog de tofste goodie van de beurs mee (een videoband met daarin een pakketje dat je in het water moet gooien en waar dan een shirt uit komt) dus ik was zeer te spreken over deze game.

Na House of the Dead was het tijd voor Sonic Unleashed. Nou volg ik weinig gamenieuws en ik had dus weer een standaard Sonic-game verwacht, maar deze was gewoon leuk 😮 😮 😮 Heerlijk snelle gameplay afgewisseld met Sonic the Werewolf wat meer platform-actie was. Dit gaat een prima game worden! Bij SEGA heb ik nog even gewacht tot Lucas en Jaap ook klaar waren met hun games. Vervolgens kregen we nog een mooie SEGA-tas (nog meer kudo’s voor SEGA) en was het tijd voor de laatste dag op de beurs. En wat ga je dan doen als je niks anders te doen hebt? Naar Guitar Hero: World Tour natuurlijk. We wilden graag op het podium spelen en hadden een podiumpas nodig daarvoor. Wij naar het hokje waar nogsteeds FOK! op het bord stond, en daar heeft Lucas een podiumpas in de wacht gesleept. Een beetje jammer alleen dat het enorm druk was voor het podium. Op naar Rockband in de hal dus, kijken of we daar eerder aan de beurt waren, en na zo’n drie kwartier en twee oefensessies in een hokje mochten we het podium betreden alwaar we een geweldige show hebben neergezet, en waarbij vooral Jaap goed bezig was!

Na Rockband was het tijd om nog even te lunchen en daarna splitsten we op zodat iedereen nog even de laatste games kon checken. Roy en ik gingen via De Blob naar LittleBigPlanet. Beide games die zeer vermakelijk zijn en LittleBigPlanet ziet er dan ook nog eens prachtig uit. Dat wordt een game die in mijn collectie gaat komen iig.

Om vier uur hadden we nog een afspraak bij Microsoft staan. We hadden eigenlijk alleen een afspraak voor Fable II en Halo Wars, maar dankzij wat bluf ‘er was gezegd dat we langs konden komen om te kijken of er nog plaats was’ konden we toch nog naar Lips en Banjo *O*. Eerst met Jaap naar Lips. Lips is een directe SingStar-kloon en dus gewoon vermakelijk. Toen de game geprobeert kon worden zorgde Jaap er meteen voor dat ik een microfoon in mijn handen gedrukt kreeg en dus hebben Jaap en ik de game uit kunnen testen. Dit waarschijnlijk ten spijte van de mensen die de Banjo-presentatie bij woonden, want toen ik daarna met Roy in dat hokje zat konden we heerlijk meegenieten van alle zangkunsten in Lips :D. Banjo was wel een prima game, maar niets bijzonders. Ik betwijfel toch of het bouwen echt leuk gaat worden. Misschien voor de liefhebbers, maar ik schaar mezelf eigenlijk niet onder die categorie.

Na Banjo was de beurs voor ons afgelopen. Onze pas was ook nog geldig voor de zaterdag, maar het zou dan nog drukker worden en we hadden het eigenlijk ook allemaal gehad. Nog even langs de supermarkt en eten bij Leo, om vervolgens op de camping nog een drankje te doen. Daarna nog een potje Mario Party op de DS, waarbij ik geen flauw idee meer heb wie er ook al weer had gewonnen en toen proberen door disjfa’s gesnurk heen te slapen. Halverwege de nacht begon het nog even KEIHARD te regenen, maar de schade daarvan viel gelukkig mee de volgende ochtend.

Zaterdag was het rustig opstaan, douchen en de tent afbreken om rond 11 uur richting Nederland te vertrekken. Omstreeks 8 uur was ik thuis en na een vluchtige maaltijd bij mijn ouders heb ik Roy nog even naar huis gebracht. Lucas was uiteindelijk om half 2 pas thuis 😀

Leipzig was enorm tof en ik ben erg blij dat ik er bij was. Als ik kan ga ik volgend jaar weer, en dan mét Spanky natuurlijk!

One Response to Leipzig – Dag 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *