browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Op weg naar Amiriekaa!

Posted by on 16 april 2023

Twee jaar geleden kwamen we een aanbieding tegen kwamen voor Disney World in Florida. Voor de grap even ingevuld hoe veel geld we daarvoor kwijt zouden zijn en dat viel verrassend mee! En daarmee was het zaadje geplant. In 2022 zouden we al met familie weer naar Disneyland Parijs gaan, maar 2023 was een optie… En zo werden de plannen steeds concreter tot we aan het afwachten waren wanneer de nieuwe aanbieding daadwerkelijk online zou komen. In mei 2022 konden we reserveren!

Of nouja, konden inderdaad, want ondertussen had Nick uitgezocht welk hotel we het beste konden zitten en dat was Caribbean Beach Resort, maar die was niet boekbaar! Port Orleans was boekbaar, en voor ruim €2000 meer Art of Animation. Maar wat is dan wijsheid… Daar besloten we nog een tijdje over na te denken, de aanbieding zou tenslotte toch nog een kleine maand doorlopen. In de loop van die weken hebben we nog een aantal keer naar de prijs gekeken om steeds weer verder te twijfelen, tot er opeens een 3e hotel-optie bij kwam: Caribbean Beach Resort! Toen was de kogel snel door de kerk, werd er geboekt en kon het aftellen beginnen.

In de tussenliggende maanden heeft Nick álle wachttijden van de aanwezige attracties verzameld en geanalyseerd, hebben we de koekjes op een hoge plank gelegd om de kinderen een beetje uit te rekken zodat ze overal lang genoeg voor zijn straks, en hebben we natuurlijk de vlucht geboekt. 60 dagen voor vertrek konden we ook restaurants reserveren, dus onderweg naar Volendam hebben we nog even het laatste diner gereserveerd, waarmee we alle reserveringen die we graag wilden gereserveerd hadden. We gaan lunchen bij Tusker House met Disney-figuren, dineren met dino’s bij T-Rex, lunchen in de ruimte met uitzicht op aarde bij de Space 220 lounge en tot slot gaan we nog dineren bij Knabbel en Babbel in het ronddraaiende restaurant Garden Grill.

Ook het vervoer van het vliegveld naar het resort, per bus die vermomd is als trein, is geregeld, net als de administratieve kant van het vliegen. De magic bands, die letterlijk deuren voor ons openen zijn ook geregeld, en de Birnbaum guide to Walt Disney World is bijna uit. Kortom, we zijn klaar voor vertrek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *